ZONWERING FLEVOLAND

Airlux Texstof biedt meerdere producten aan onder de categorie zonwering. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende soorten zonwering:

Schermen  Screens  Rolluiken  Markiezen  Terrasoverkappingen  Parasols  Bediening

Wij verzorgen de zonwering in verschillende plaatsen in de provincie Flevoland. Interesse? Neem contact op, of kom gerust eens langs in onze showroom.


 

SERVICE

In de meeste gevallen dragen de producten van Airlux-Texstof een garantie periode van 5 jaar!

Standaard op alle producten die door Airlux-Texstof geleverd en gemonteerd zijn krijgt u 1 jaar All-In service en montage garantie extra geleverd. Uiteraard worden alle servicegevallen opgelost onder de gebruikelijke Airlux-Texstof service.

VERNIEUWING

In sommige gevallen is het noodzakelijk en tevens mogelijk om uw buitenzonwering te voorzien van een geheel nieuw doek, eventueel om te bouwen van handbediening naar een elektrische bediening en veer constructies te vervangen.

Na deze maatregelingen is uw buitenzonwering weer als nieuw en zult u er wederom jaren lang plezier van hebben.

REPARATIE

Bij Airlux-Texstof kunt u altijd terecht voor al uw reparaties aan niet (goed) functionerende producten.

In bijna alle gevallen heeft Airlux-Texstof de daarvoor benodigde onderdelen op voorraad en heeft Airlux-Texstof de vakmanschap in huis om het te repareren. 
Heeft u geen garantie meer op uw product? Ook dan helpen wij u graag!

ZONWERING PLAATSEN

Wij plaatsen uw zonwering bij u thuis. 

Wilt u zonwering laten plaatsen? Airlux-Texstof plaatst niet alleen zonweringen in Lelystad, maar ook in andere plaatsen in Flevoland en Nederland! Denk aan Dronten, Almere, Zeewolde, Biddinghuizen en Emmeloord.

ONDERHOUD

Airlux-Texstof biedt al haar klanten, zowel zakelijk als particulier, onderhoud op alle producten op maat. Door regelmatig onderhoud te plegen voorkomt u in een vroeg stadium onnodige storingen.

Tijdens onze onderhoudswerkzaamheden wordt uw product gecontroleerd op:

  • alle bevestigings punten,
  • eventuele beschadigingen,
  • de bediening zowel hand als elektrisch
  • alle bewegende delen waaronder armen, lagers en binnenwerk constructies worden waarnodig gesmeerd en opnieuw afgesteld.