WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Lees wat klanten over ons melden! 


Jetty Nijdam
Mooie uitgebreide winkel en wij hebben goed advies gekregen over ons nieuwe huis. Gordijnen en Jaloezieën zijn mooi gemonteerd en onze vloer is vakkundig gelegd. Nu met deze warme dagen hebben wij ook veel plezier van ons nieuwe zonnescherm.


Kwaliteit en gedegen advies
29 augustus 2014 om 08:40 

Goed advies gekregen en de adviseur heeft alles ingemeten bij ons thuis. De offerte zag er verzorgt uit en hebben akkoord gegeven en besteld. Gordijnen en houten jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en is keurig volgens afspraak gemonteerd. Voor onze vloer en zonnescherm komen wij ook weer bij Airlux en Texstof terug.
Pluspunten: Kwaliteit en gedegen advies 


Familie Wieringa
Wij zijn door een goede mond op mond reclame bij Airlux-Texstof geweest voor een goed advies voor ons hele huis. Wij zijn erg netjes en correct geholpen en door het goede advies en het vertrouwen wat wij hadden zijn wij in zee gegaan met dit bedrijf en hebben ons hele huis keurig voorzien van een nieuwe parketvloer, gordijnen en raamdecoratie. Ook onze bovenvloer en trap is voorzien van topkwaliteit tapijt. Tevens is er airconditioning en buitenzonwering geplaatst waar wij erg tevreden mee zijn! Dit bedrijf weet hoe je zaken moet doen en hoe je met klanten om moet gaan! Een dikke 10!!!!!!!!!


Jos Molenberg
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben voor ons hele huis hele mooie houten jaloezieën gekocht en voor ons terras een zonweringsscherm. Voor de hele warme dagen hebben wij nu ook airconditioning en alles is vakkundig gemaakt. Goed advies gekregen en we kregen een heerlijk kop cappuccino koffie. Alles is soepel geregeld. Een dikke 10! 


J. Elting
Goed advies gekregen en onze zonwering is netjes en vakkundig gemonteerd.

Nijman
Ons nieuwe huis hebben wij door Airlux Texstof laten stofferen. Wij zijn goed geadviseerd met onze woonwensen en hebben gekozen voor een combinatie van tapijt en pvc. Dit hebben de jongens erg professioneel gelegd. De gordijnen passen ook erg mooi in ons huis! Dit jaar komen wij voor een zonnescherm.
Pluspunten: Mooie producten en goede service

Goed en degelijk bedrijf met vakkundig advies. Kwaliteits- producten en wij zijn zeer tevreden! Hartelijk bedankt.
Met vriendelijke groet, Ger en Thea Zwarthoed.

Goed bedrijf
Wij hebben onze hele woning voorzien van Gordijnen en shutters. Prachtig is het geworden en zijn erg blij met onze keuze. Bij de montage heeft de monteur gratis ook ons rolluik gerepareerd!
Airlux-Texstof zal ik aanbevelen bij anderen over de vakmansschap en hun prachtige nieuwe winkel op de Kemenaar. Jongens veel succes en wij komen deze zomer nog voor een mooie zonnescherm! Groetjes van Mike en Laura
Pluspunten: Vakkundig bedrijf 


Harry en Sjoukje van der Bijl
Uitstekende service en prima kwaliteit. Wij hebben een zonnescherm en Velux zonwering gekocht. De klandizie was uitstekend. Keuze uit een ruim assortiment. Vakkundig personeel. Goede adviezen. Redelijke prijzen.